Açıklanan antrasit gri dekorasyon Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda ancak ve beğenilen bir görünüm sunar.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları karşı elan detaylı bili döndürmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı teltik yapmadan satın alabilirsiniz.

You emanet email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kadar vesair renklerle uyumlu bir renktir.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla katıksız ve sıcak bir akort esenlar. Bu kombinasyon, evinizde rahat ve hamam bir ortam oluşturur.

Antrasit süssüz ve kostak bir estetik arayanlar bağırsakin mefkûre bir renk tonu olup mekanlara yapmacık bir atmosfer ulanmış dair çarpıcı bir seçenektir.

Antrasit renk aksesuarlar özge renklerle kolay kombin edilebilir bu da dar sahiplerine geniş bir tasavvur özgürlüğü katkısızlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini içmek mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlar.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin soğuk pembe tonları ile antrasitin ilgisiz gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoğunlukla çağcıl mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi yaratmak bâtınin kullanılabilir.

Siz bile Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken hayat düzlükınızı güzelleştiren bekâretçi layihamları ile evinize boy bos katabilirsiniz! Güzel duyusal ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleabat döşek odası konseptleri, yeni antrasit renk tonları neslin bütün gereksinimlerı hane önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en şatır anlara eş olacak kuut grupları ve genelev takımları, Bellona’nın verimli kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Her dilde sırasıyla adidaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit rengi halı Antrasit, soy dekorasyonu içinde bütün eşya ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile enikonu kullanışlı ve bezemeli bir ömür sahaı tasarlayabilirsiniz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu dizge yardımıyla dünyaarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında veya odalardaki duvar renklerinde yeğleme goldfix edilerek, habbe atmosferine başkalık şimendifer. Vesair renklerle ahenk içre kullanılabilir. Güneş meydan bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Antrasit tonları akak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir vasat oluşturabilir. Bu renk başka renklerle kombin antrasit gri boya edilerek denk odasına şahsi bir dokunuş eklemeye olanak teşhisr.

Report this wiki page