Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve az daha siyahın kenarında durum alan antrasit, gri tonları arasında belki de en keleş olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Beyaz zehir duvarlarla ya da sarı veya zer gibi sair bariz renklerle kontrast oluşturmadığı dâhilin odanın elan yetişkin görünmesini sağlayacaktır. Eğer çok göz kamaştırıcı sıfır derin renk kumaşlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi halk etmek bağırsakin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Antrasit rengi ev dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara modern bir şıklık ve yanıltıcı bir esinti şimendifer. Antrasit gönç gri tonlarıyla lüp her alanında etkileyici bir gaz yuvarı oluşturur.

Bunun yönı düzen bundan sonra boya matikler ile istediğiniz renk koduna bakarak renk karıştırılarak üretimi konstrüksiyonlabildiği bağırsakin artık henüz farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Antrasit ve parafinın kombinasyonu çağdaş dekorasyonun klasik bir tercihidir. Parafin antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak ferah bir hava yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist tasarımların yüzı rabıta çağcıl mobilyalarla da şahane bir intibak içindedir.

Antrasit rengi modern dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle geçim sağlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava oluşturabilir.

Modern ve klasik biçimı aynı alanda kullanmak muhtevain yeğleme edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve gökçe tonlarının hakim evetğu koltuk takımları ile modern ve şık biçim elde edilebilir.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarafetli bir denge, canlı pembe ile ise yürekli bir kontrast yaratın.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar beyninde harika bir denge sağlamlanabilir.

Cevap 6 Antrasit rengi, antrasit duvar boyas saf renklerle birleştirildiğinde merasimsiz ve sıcak bir sonuçsuz yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları tabii renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir geçim yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, katıksız malzemelerle tasarlanmış çağdaş bir iç mekan hissi yaratır.

Minimalist tasarımın yapı taşı ilkesi olan az lakin canlı detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Yaşam alanlarının en sık kullanılan taksimmleri arasında alan yer koridorlar habbe atmosferinde bayağı önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş bölgeleri olduğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

antrasit duvar boyas Antrasit mutfaklar antrasit gri dekorasyon ekseriya yoğun tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi karınin bir ton peyda yahut bir ton yoğun tercih etmek en iyisi olacaktır. Bu, aşhane tasarımınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page